На Кіровоградщині засуджено гвалтівника неповнолітньої дівчини

Квітень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Завдяки належній організації процесуального керівництва, послідовній та принциповій позиції ювенального прокурора до 11 років позбавлення волі засуджено ґвалтівника неповнолітньої дівчини.

В ході судових слухань прокурором доведено вину 25-річного чоловіка у зґвалтуванні 16-річної дівчини та викраденні її майна. Вироком Олександрійського міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним за ч.3 ст. 152, ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України та за сукупністю злочинів призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.

Події мали місце у квітні 2017 року в селі Протопопівка Олександрійського району. Після того як неповнолітня у нічний час поверталася додому, чоловік побачивши останню, вирішив вчинити зґвалтування та після реалізації свого умислу здійснив грабіж неповнолітньої - відкрито викравши телефон та інші речі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool