На Кіровоградщині закликають не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу (ФОТО)

Червень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 1902 | Коментарі: 0

Працівники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області перевірили, чи знайомі з правилами пожежної безпеки жителі громад та чи дотримуються їх у своєму повсякденному житті.

На Кіровоградщині закликають не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу

На Кіровоградщині закликають не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу

На Кіровоградщині закликають не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу


Цього дня інформаційно-роз’яснювальну роботу проводили з мешканцями міст Кропивницького, Долинської, Знам’янки, Бобринця та селищ Новгородка, Компаніївка, Олександрівка і Устинівка.

Незалежно від сезону, це питання завжди залишається актуальним. Учасники профілактичного відпрацювання, спілкуючись із мешканцями міст та селищ, закликали не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу, нагадали алгоритм дій у разі виявлення боєприпасів та їх небезпечних уламків, розповіли про ситуацію з пожежами та іншими надзвичайними подіями, які виникали в області від початку цього року, та про їх негативні наслідки, а ткож про основні причини та способи запобігання пожежам.

Під час бесід з громадянами рятувальники звертали особливу вагу на те, що найбільше викликів до Служби порятунку «101» надходить саме з житлового сектора і найчастіше повідомляють про пожежі, причинами яких є недотримання правил пожежної і техногенної безпеки або свідоме нехтування ними.

Надзвичайники вкотре застерегли громадян від спалювання сміття біля житлових будинків й господарчих споруд, сінників та дерев’яних парканів, а також надали поради, до яких служб необхідно звертатися, якщо трапилась надзвичайна подія.

Аби такі життєво важливі поради та настанови не загубилися у щоденному інформаційному потоці, кожен співрозмовник отримав від працівників

Служби порятунку листівки з правилами безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool