На Кіровоградщині загасили 8 пожеж різного характеру

Листопад 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 4 пожежі на території приватних домоволодінь та 4 – на відкритій місцевості.

Так, 1 листопада о 07:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку, що не експлуатується, по вул. Мічуріна с. Березівка Смолінської СТГ. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 50 м2 покрівлі. Вогнеборці 34-ї ДПРЧ смт Смоліне о 07:31 локалізували та о 08:03 – ліквідували пожежу.

О 10:11 зайнявся кубометр дров у господарчій будівля на території приватного домоволодіння по вул. Гоголя м. Олександрія. Займання приборкали о 10:54 вогнеборці 11-ї ДПРЧ м. Олександрія.

У с. Криничуватка Устинівської СТГ о 14:03 виникла пожежа 0,5 тонн соломи на території приватного домоволодіння. Рятувальники 22-ї ДПРЧ смт Устинівка та МПК с. Кринички о 14:40 загасили пожежу.

О 23:49 стало відомо про пожежу літньої кухні на приватному обійсті по вул. Медична с. Нерубайка Підвисоцької СТГ. На місці події було встановлено, що горить 15 м2 покрівлі будівлі. О пів на першу ночі пожежу було локалізовано рятувальниками 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ та МПК с. Нерубайка та о 02:03 – ліквідовано.

Крім того, гасили пожежі рослинності та сміття на відкритій території вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та МПК ТОВ «РосАгро» (8 м2 сухої трави у с. Мошорине Суботцівської СТГ), 25-ї ДПРЧ м. Новомиргород (200 м2 сухої трави та сміття біля с. Листопадове), 11-ї ДПРЧ м. Олександрія (40 м2 сміття по вул. Героїв Сталінграда м. Олександрія) та 21-ї ДПРЧ м. Гайворон (2 м2 сміття по вул. Гайворонська м. Гайворон).

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool