На Кіровоградщині загасили 5 пожеж (ФОТО)

Січень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 5 пожеж різного характеру.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 5 пожеж різного характеру.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 5 пожеж різного характеру.


Так, 3 січня о 12:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приватному житловому будинку на території приватного домоволодіння по вул. Вишневій с. Синицівка Благовіщенської МТГ Голованівського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 10 м2 домашніх речей у двох кімнатах будинку.Спільними зусиллями благовіщенських надзвичайників та місцевої пожежної команди с. Данилова Балка пожежу було ліквідовано о 13:32.
      О 15:46 у м. Кропивницький сталось займання сміття у підвальному приміщенні п'ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку по вул. Соборній. Кропивницькі вогнеборці о 16:22 приборкали пожежу на площі 3 м2.
      О 16:02 загорівся побутовий витяжний вентилятор в санвузлі квартири на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Новій м. Долинська. Пожежу на площі 0,3 м2 рятувальники загасили о 16:48.
      О 19:03 виникла пожежа обладнання в моторному відсіку легкового автомобіля ВАЗ 2110 на вул. Солдатській у обласному центрі. О 19:26 пожежу було ліквідовано.
      О 21:04 олександрійські рятувальники приборкали пожежу 20 м2 сміття на відкритій території по вул. Магістральній смт Пантаївка Олександрійського району.   

  В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool