На Кіровоградщині зафіксували надмірне забруднення повітря

Травень 19, 2022 | Новини | Переглядів: 1574 | Коментарі: 0

Аналіз стану атмосферного повітря на території найбільших міст області (Кропивницький, Олександрія, Світловодськ) здійснювався на основі даних спостережень за вмістом забруднюючих речовин по постах спостереження Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології протягом березня-квітня поточного року:

✳️в м. Кропивницький рівень забруднення атмосферного повітря у березні-квітні 2022 року характеризувався збільшенням пилу, діоксиду азоту, оксиду азоту, незначним збільшенням діоксиду сірки, сажі та зменшенням оксиду вуглецю,
✳️в м. Олександрія - збільшення пилу, діоксиду сірки, діоксиду азоту, сажі,
✳️в м. Світловодськ - збільшення пилу, діоксиду сірки та зменшення діоксиду азоту, оксиду азоту.

Перебільшення середньомісячних концентрацій в м. Кропивницький у березні-квітні 2022 року спостерігалось по пилу в 1,1-1,3 рази, в м. Олександрія по пилу в 1,3-1,5 рази, сажа на рівні гранично допустимих концентрацій (ГДК) та в м. Світловодськ спостерігались по формальдегіду та діоксиду азоту на рівні ГДК.

Середньомісячні концентрації інших визначуваних інгредієнтів були нижче рівня ГДК і не викликали загрозу для життєдіяльності людини.

зафіксували надмірне забруднення повітря


джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool