На Кіровоградщині за порушення законодавства припинено роботу пекарні

Листопад 03, 2020 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Фахівці Держпродспоживслужби здійснили позаплановий захід державного нагляду (контролю) на потужності з виробництва хлібобулочних виробів у м. Гайворон, продукцію якої постачають до навчальних закладів.

Під час перевірки на виробництві виявили порушення законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Зафіксовано, що загальний стан виробничих поверхонь незадовільний, обладнання утримується в неналежному санітарному стані; нефасовані вироби після випікання розміщуються на брудних поверхнях, а також відсутній контроль за температурним режимом у холодильній камері, де зберігаються харчові продукти, чим порушено чинне законодавство.

За результатами перевірки та керуючись п.2 ч.4 ст.11, 67 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зобов’язало фізичну особу-підприємця тимчасово припинити виробництво та обіг харчових продуктів до усунення виявлених порушень згідно з наданим приписом. Ситуація залишається на контролі Держпродспоживслужби Кіровоградщини.

Довідково. Припис – письмова вимога посадової особи органу контролю про усунення порушення. Невиконання припису тягне застосування заходу адміністративного впливу у вигляді штрафу. 

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool