На Кіровоградщині за хабар судитимуть директора заводу

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження відносно директора Головного заводу залізобетонних виробів ТДВ «Об’єднання Дніпроенергобудпром», який обвинувачується у отриманні 125 тис. грн. неправомірної вигоди.

Обвинувальний акт за ч.4 ст.368-3 Кримінального кодексу України, тобто комерційний підкуп службової особи юридичної особи приватного права, скеровано на розгляд суду.
В ході розслідування встановлено, що вказані кошти директор вимагав та отримав від приватного підприємця за продаж будівлі заводу виробничого призначення.
Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд, санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Нагадаємо, подія мала місце у червні поточного року. Протиправну діяльність директора заводу було викрито прокуратурою спільно з УМВС України в області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool