На Кіровоградщині за добу загасили п`ять пожеж (ФОТО)

Червень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині за добу загасили п`ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині за добу загасили п`ять пожеж (ФОТО)


Так, 10 червня о 15:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поюлизу с. Пантазіївка Новопразької СТГ. Там виникло займання моторного відсіку та салону легкового автомобіля ВАЗ 2103, яке о 16:16 було ліквідоване олександрійськими рятувальниками та місцевою пожежною командою с. Нова Прага.

О 17:21 стало відомо про займання на вул. Лисенка смт Нове м. Кропивницький. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 25 м2 покрівлі та перекриття літньої кухні на території приватного домоволодіння. О 18:24 пожежу було ліквідовано кропивницькими вогнеборцями.

Крім того, тричі пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритих територіях: вул. Гпетьмана Мазепи м. Олександрія – 30 м2 вугільного пилу, біля с. Войнівка Приютівської СТГ – 800 м2 сміття та сухої трави та біля с. Кошаро – Олександрівка Благовіщенської СТГ – 0,5 га сухої трави.

В усіх випадках загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool