На Кіровоградщині за добу виникло сім пожеж

Липень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 2130 | Коментарі: 0

Інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 23-24 липня

Інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 23-24 липня


Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 7 пожеж. У двох випадках до ліквідації залучались місцеві пожежні команди МПК смт Завалля та с. Піщаний Брід.

Так, 6 пожеж сухої трави та сміття виникали на відкритій місцевості екосистеми, а саме: Голованівський район, Вільшанська СТГ – за межами с. Коритне-Забузьке (сухп трава) та Заваллівська СТГ – за межами смт Завалля (суха трава); м. Кропивницький – вул. Попова (сміття); Кропивницький район, Устинівська СТГ – за межами с. Ганно-Леонтовичеве (суха трава); Новоукраїнський район, Піщанобрідська СТГ – за межами м. Помічна (сміття) та біля м. Новоукраїнка (суха трава).

Крім того, о 19:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Добрянка Вільшанської СТГ Голованівського району. На місці події було встановлено, що горить близько 2 м2 речей та сміття в господарчій будівлі, яка не експлуатується. Пожежу було ліквідовано вільшанськими рятувальниками о 20:50.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережні з вогнем у період підвищеної пожежної небезпеки, коли від найменшої іскри може виникнути масштабна пожежа! Будьте відповідальні, дотримуйтесь правил пожежної безпеки!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool