На Кіровоградщині за добу виникло десять пожеж (ФОТО)

Червень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 10 пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині за добу виникло десять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині за добу виникло десять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині за добу виникло десять пожеж (ФОТО)


Так, 11 червня о 08:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на об'їзній дорозі біля смт Олександрівка. Там виникла пожежа моторного відсіку автомобіля ВАЗ 2106, яка о 08:17 була ліквідована олександрівськими рятувальниками.

Об 11:54 стало відомо про займання 12 м2 металевої господарчої будівлі на відкритій території на вул. Перемоги смт Компаніївка, яке о 13:25 приборкали компаніївські вогнеборці.

О 14:15 кропивницькі бійці залучались на гасіння пожежі на вул. Світлій обласного центру. Там виникло загорання 15 м2 перекриття господарчої споруди, 15 м2 домашніх речей та 8м2 сонячних електричних панелей з акумуляторами на території приватного домоволодіння, яке о 15:51 було ліквідоване.

О 17:58 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Садовій смт Знам’янка Друга. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 8 м2 покрівлі житлового будинку. О 18:40 пожежу було ліквідовано знам’янськими рятувальниками.

О 21:35 зайнялось 30 м2 сінника та 3 т сіна на території приватного домоволодіння на вул. Степовій с. Федоро-Шулічине Долинської територіальної громади. О 22:43 пожежу ліквідували долинські рятувальники.

О 22:59 кропивницькі вогнеборці залучались на гасіння пожежі на вул. Лицарів Зимового походу обласного центру. Там загорілось 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 23:35 пожежу було ліквідовано.

Крім того, пожежно-рятувальні підрозділи області загасили чотири пожежі сухої рослинності та сміття на відкритій території: вул. Чернова м. Олександрія - 500 м2 сухої трави, с. Обознівка Катеринівської територіальної громади - 200 м2 сухої трави, м. Гайворон - 10 м2 сухої трави та вул. Бучанська обласного центру - 30 м2 сміття та сухої трави.

В усіх випадках загиблих та травмованих на пожежах немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool