На Кіровоградщині за добу рятувальники ліквідували 6 загорянь у житловому секторі

Серпень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 6 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

        
        Так, 24 серпня о 09:03 виникла пожежа на вул. Центральній с. Трепівка Знам’янського району. Як з’ясувалось, горить 9 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини с. Знам’янка та місцева пожежна команда с. Трепівка.
        О 12:32 надійшло повідомлення про пожежу на вул.. Чернишевського смт Олександрівка. На момент прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу на території приватного домоволодіння горіло 25 м2 господарчої споруди. О 13:23 пожежу було локалізовано та о 15:41 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучалось 6 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки та місцева пожежна команда с. Бірки.
        Бійці 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска ліквідували загоряння 16 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке розташоване на вул. Пролісковій районного центру.
        Рятувальники 15-ї смт Добровеличківка та місцевої пожежної команди с. Тишківка подолали пожежу 1 тони сіна в сіннику на території приватного домоволодіння, що розташоване на вул. Лісовій с. Тишківка Добровеличківського району.
        Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння 1 м2 сміття в підвальному приміщенні 5-ти поверхового житлового будинку, що знаходиться на вул. Академіка Тамма в обласному центрі.
        О 23:16 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Дмитра Рябого смт Добровеличківка. Там горіло 150 м2 господарчої споруди та 50 м2 теплиці на території приватного домоволодіння. О 00:120 пожежу було локалізовано та 01:59 – ліквідовано силами рятувальників 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та місцевої пожежної команди с. Липняжка.
        Травмованих та загиблих немає. Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool