На Кіровоградщині за декілька годин встановили крадія та повернули власниці майно

Травень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 37-річний раніше судимий за вчинення майнових злочинів житель міста Новоукраїнки. Він викрав з будинку місцевої мешканки спортивну сумку з електротехнікою, яку планував продати.

До відділу поліції надійшла заява від 63-річної жінки про те, що невідомі особи здійснили крадіжку пилососа, машинки для стрижки, електрочайник, мобільного телефону та іншого майна з її домоволодіння.

Як пояснила потерпіла, що з будинку вийшла лише на півгодини, коли повернулася то помітила зникнення сумки, в якій знаходилися речі.
«Оперативники впродовж кількох годин встановили особу, що скоїла злочин. Зловмисником виявився раніше судимий, непрацюючий місцевий житель, який проходив повз оселю, помітив незачинені двері та вирішив цим скористатися. Викрадене вилучено та повернуто потерпілій», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику оголошено про підозру, йому загрожує позбавлення волі на строк до 6 років

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool