На Кіровоградщині з присадибної ділянки чоловіка вилучили «урожай» коноплі

Серпень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Майже 140 нарковмісних рослин, висота яких подекуди сягала 2 метрів, на території домоволодіння незаконно виростив житель Голованівського району.

«Під час розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 38-річного чоловіка.
У результаті на присадибній ділянці виявили насадження 137 кущів, які, за висновками експертизи, є рослинами коноплі та містять психотропну речовину», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

Нині вирішується питання про оголошення особі підозри у скоєнні злочину. Раніше громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів. Слідчі дії тривають.

За матеріалами Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool