На Кіровоградщині вживають заходів щодо попередження продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 631 | Коментарі: 0

У ході операції «Літо-2018» працівники Новомиргородського відділення поліції спільно з представниками райдержадміністрації провели відповідне відпрацювання закладів торгівлі.

Профілактичні заходи спрямовані на забезпечення дотримання законодавства у сфері захисту прав дітей, попередження пияцтва та тютюнопаління у дитячому середовищі, усунення причин та умов, що сприяють поширенню цих негативних явищ.

Із продавцями та власниками торгівельних закладів поліцейські провели профілактичні бесіди щодо недопущення фактів продажу алкоголю чи тютюнових виробів особам, які не досягли повноліття.

Працівники поліції нагадали представникам закладів торгівлі про адміністративну відповідальність за подібні порушення, передбачену ст. 156-2 КУпАП України.

Також у рамках заходів у приміщеннях торгівельних закладів було розміщено тематичні попереджувальні стікери.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool