На Кіровоградщині вже влітку мають з’явитися перші локації «Здорової України»

Червень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1618 | Коментарі: 0

Проект президента Володимира Зеленського «Активні парки - локації здорової України» реалізують на Кіровоградщині, до цього мають долучитися керівники територіальних громад. Про це повідомила очільниця ОДА Марія Чорна.

«Дитина має не сидіти у смартфоні , а проводити своє дозвілля на свіжому повітрі, займатися спортом. Тому президент підняв питання це і представив загальнонаціональну програму «Здорова Україна», що спрямована на всі категорії населення. Я б хотіла, щоб те, що активний парк був впроваджений в кожній територіальній громаді. Під час вихідних я зустрічалася з багатьма підприємцями і коли говорила їм про те, що президент ініціює, кожен з них озвучив готовність долучитися до реалізації цього проекту», - зазначила Марія Чорна.

Згідно з проектом «Активні парки - локації здорової України» на кожній території має бути передбачена локація для заняття спортом у зеленій зоні – парку. Тергромади подали на розгляд 31 паркову зону і Офіс Президента відібрав 13 парків, де першочергово встановлять шведську стінку та лавку для занять фізичною активністю. Зокрема, йдеться про локації у Кропивницькому, Знам’янці, Олександрії, Помічній, Світловодську, Дмитрівці, с. Рівне, та с. Тарасівці, а також в Добровеличківці та Компаніївці.

За проектом, на території локації мають бути інформаційні стенди, а також навігаційні матеріали з QR-кодом, аби мати можливість завантажити мобільний додаток, обрати найбільш зручний для свого віку та рівня фізичної підготовки формат занять спортом.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool