На Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який обкрадав свого роботодавця

Серпень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Ним виявився 29-річний працівник, що скоїв кілька крадіжок дорогих деталей. За вчинене чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Петрівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку майна підприємства звернувся один з його керівників. У ході планової інвентаризації товарно-матеріальних цінностей було виявлено нестачу декількох недешевих деталей.
- Під час проведення розшукових заходів увагу правоохоронців привернув один із працівників підприємства, який мав доступ до приміщення, де зберігалося це майно. Як з᾿ясувалося, робітник викрав три підшипники вартістю від 400 до 600 гривень кожен, - розповідає начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.
Щоразу зловмисник чекав моменту, коли вся зміна залишає робочі місця і йде до автобуса, який відвозить їх з території підприємства. Трохи затримувався, швидко заходив до складу та забирав деталі.
Правоохоронці викрили підозрюваного в той момент, коли чоловік перевозив один з підшипників у сусідню область, аби продати. Вдома у зловмисника міліціонери виявили ще одну викрадену деталь.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримiнального Кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області

Знам’янські міліціонери разом із громадськістю забезпечували правопорядок під час відзначення державних свят


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool