На Кіровоградщині впроваджують систему шкільних спортивних ліг (ФОТО)

Листопад 07, 2023 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

Сьогодні, в Громадському офісі ОВА відбулась нарада щодо загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів Пліч-о-пліч зі спортом.

Метою програми є залучення школярів до систематичних занять фізичними вправами, формування у них лідерських якостей через спорт, психоемоційної підтримки та налагодження соціальних контактів.

У нараді взяли участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, начальник Кіровоградського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Шевченко та представники відділів/управлінь освіти з фізичного виховання та спорту області.

На Кіровоградщині впроваджують систему шкільних спортивних ліг

На Кіровоградщині впроваджують систему шкільних спортивних ліг

На Кіровоградщині впроваджують систему шкільних спортивних ліг

Учасники розглянули презентацію "Загальнонаціональний проєкт фізичного виховання школярів "Пліч-о-пліч зі спортом", ознайомилися із планом дій щодо впровадження проєкту. Усі намагання розвитку програми будуть спрямовані на підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді, зміцнення морально-вольових якостей, набуття вчителями фізичної культури навичок використання сучасних інноваційних підходів до фізичного виховання, створення шкільних ліг. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool