На Кіровоградщині впродовж доби виникло сім пожеж (ФОТО)

Грудень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 357 | Коментарі: 0

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Руслана Слободянюка м. Кропивницького.

На час прибуття рятувальників горіло 24 м2 оздоблення стелі гаражу та легкового автомобіля Volkswagen Passat в ньому. О 07:36 загорання було ліквідовано силами кропивницьких підрозділів ДСНС.

Того ж дня о 09:29 стало відомо про займання на вул. Мемрука с. Йосипівка Благовіщенської МТГ Голованівського району. Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу до місця події було встановлено, що горить 4 м2 покрівлі господарчої будівлі. Спільними зусиллями вогнеборців благовіщенського підрозділу ДСНС та місцевої пожежної команди с. Йосипівка загорання загасили о 09:47.

На Кіровоградщині впродовж доби виникло сім пожеж

На Кіровоградщині впродовж доби виникло сім пожеж

На Кіровоградщині впродовж доби виникло сім пожеж

О 09:45 виклик надійшов з смт Знам’янка Друга, Знам’янської МТГ Кропивницького району. Там на вул. Перспективній виникла пожежа мікроавтобуса ГАЗ-322132, яку о 10:04 приборкали знам’янські вогнеборці.

О 14:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Максима Чередника с. Каніж Новомиргородської МТГ Новоукраїнського району виникла пожежа 30 м2 домашніх речей та меблів у приватному житловому будинку. Бійці 25-ої пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання о 17:20.

О 18:18 пожежа сталася на вул. Центральній с. Витязівка Кетрисанівської СТГ Кропивницького району. Там загорілася кабіна вантажного автомобіля ЗІЛ-130 та трактор Т-25. О 20:03 загорання приборкали бобринецькі рятувальники.

О 22:39 виклик надійшов з території Соколівської громади Кропивницького району, де біля с. Соколівське виникло займання легкового автомобіля Chery Amulet, яке о 23:17 було ліквідовано особовим складом кропивницьких пожежно-рятувальних підрозділів.

О 01:48 вже 18 грудня повідомлено про пожежу на вул. Шатного с. Мар’янівка Мар’янівська СТГ Новоукраїнського району. На момент прибуття рятувальників горіло 24 м2 покрівлі будівлі котельні Мар’янівського ліцею. Силами бійців 23-ої пожежно-рятувальної частин загорання ліквідували о 04:46.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool