На Кіровоградщині впродовж доби виникло п`ять пожеж (ФОТО)

Грудень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 453 | Коментарі: 0

До Служби порятунку  надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вчительській в с. Надлак Голованівського району. 

Після прибуття до місця виклику було встановлено, що горить 35 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. Спільними зусиллями новоархангельського підрозділу та місцевої пожежної команди с. Надлак загорання загасили о 09:25.

Того ж дня о 13:30 стало відомо про те, що на вул. Вишневій м. Олександрія сталася пожежа 6 м2 речей домашнього вжитку в літній кухні на території приватного домоволодіння. Бійці олександрійського підрозділу ліквідували загорання о 15:04.

О 22:22 виклик надійшов з с. Плетений Ташлик Злинської громади Новоукраїнського району. У приватному житловому будинку по вул. Чкалова виникла пожежа 4 м2 стелі. Особовим складом маловисківського підрозділу ДСНС загорання було ліквідовано о 23:23.

О 22:19 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Г. Сокальського м. Олександрія. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 40 м2 лазні та речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння. О 23:13 олександрійські надзвичайники ліквідували займання.

О 01:01 вже 17 грудня стало відомо про пожежу 35 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку на вул. Ювілейна с. Надлак Голованівського району. Цю пожежу було ліквідовано о 03:28 теж спільними зусиллями новоархангельського підрозділу та місцевої пожежної команди с. Надлак.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюють фахівці.

На Кіровоградщині впродовж доби виникло п`ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині впродовж доби виникло п`ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині впродовж доби виникло п`ять пожеж (ФОТО)

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool