На Кіровоградщині впродовж доби ліквідували одинадцять пожеж (ФОТО)

Липень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Протягом доби 2-3 липня пожежно-рятувальні підрозділи області загасили одинадцять пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині впродовж доби ліквідували одинадцять пожеж

На Кіровоградщині впродовж доби ліквідували одинадцять пожеж

На Кіровоградщині впродовж доби ліквідували одинадцять пожеж


Так, 2 липня о 07:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Нижньовигінній м. Новомиргорода Новоукраїнського району. Там виникло загорання 10 м2 перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке о 07:42 загасили бійці 25-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 16:50 стало відомо про пожежу по пров. Шевченка м. Новомиргород Новоукраїнського району. На час прибуття рятувальників горіло 100 м2 гілля, 800 м2 покрівлі будівлі, що не експлуатується, та 240 м2 покрівлі будівлі на території підприємства. Спільними зусиллями особового складу 25-ої та 23-ої пожежно-рятувальних підрозділів та вогнеборців місцевих пожежних команд с. Коропчине та с. Мартоноша о 18:20 пожежу було локалізовано, а вже 3 липня о 01:29 – ліквідовано.

О 21:50 надійшло повідомлення про загорання автомобіля на вул. Центральній смт Добровеличківка Новоукраїнського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 2 м2 салону та лакофарбового покриття легкового автомобіля BMW. О 22:12 займання загасили вогнеборці 15-ої пожежно-рятувальної частини. Під час ліквідації пожежі врятовано травмованого водія автомобіля 1990 р.н., якого у тяжкому стані госпіталізовано до КНП «Добровеличківська районна лікарня».

Вже 3 липня о 00:34 стало відомо про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Зразковій м. Новоукраїнка. Там сталося загорання 17 м2 покрівлі господарчої споруди, яке 01:23 було ліквідовано силами новоукраїнського підрозділу.

О 03:08 виклик надійшов з території Долинської територіальної громади Кропивницького району, де по пров. Кості Гордієнка м. Долинської виникла пожежа легкового автомобіля Audi 100, яку о 03:45 загасили бійці 20-ої пожежно-рятувальної частини.

О 04:18 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання на вул. Леоніда Бикова в обласному центрі. На час прибуття рятувальників горіло 40 м2 покрівлі та домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку. Особовим складом 5-ої пожежно-рятувальної частини загорання було ліквідовано о 05:36. Внаслідок пожежі травмовано двох осіб: власницю помешкання 1975 р.н. та її сина 2005 р.н.

Крім того, впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи області ліквідували п’ять пожеж сухої трави: чотири з них - на відкритій території: за межами с. Суботці Суботцівської СТГ Кропивницького району - 300 м2, на вул. Дружби смт Новгородка Новгородківської СТГ Кропивницького району - 200 м2, у с. Каніж Новомиргородської МТГ Новоукраїнського району - 300 м2, у с. Липовеньке Побузької СТГ Голованівського району - 200 м2 та одну - на присадибній ділянці по вул. Крилова смт Новгородка Кропивницького району (300 м2 сухої трави).
У дев’яти випадках з одинадцяти загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
 
Пресслужба ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool