На Кіровоградщині вогнеборцями ліквідовано 6 пожеж сухої трави

Серпень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 15 пожеж, з них - 6 займань сухої трави та сміття на відкритих територіях населених пунктів та на території приватних домоволодінь.

11 серпня об 11:30 і 14:10 виїжджали рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець та пожежна команда ПрАТ «Полтавське ХПП» на гасіння пожеж сухої трави на площі 1 га неподалік районного центру та 4 га на відкритій території с. Буховецьке Бобринецького району.

Двічі на гасіння пожеж сухої трави на площі 80 м2 по вул. Шевченка в смт Добровеличківка виїжджав черговий підрозділ 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області.

Також двічі ліквідовували пожежі сухої трави рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії. 300 м2 сухої трави та надвірна споруда зайнялись на території приватного домоволодіння на вул. Григорівській в смт Нова Прага Олександрійського району. До гасіння пожежі залучались також пожежні селищної пожежної команди. Невдовзі виникла пожежа 2500 м2 сміття та сухої трави на відкритій території на вул. Островського у м. Олександрія.

Шановні громадяни!
Служба порятунку закликає усіх громадян бути обережними у поводженні з вогнем, особливо поки триває період високої пожежної небезпеки. Не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, дотримуйтесь правил безпеки при проведенні зварювальних робіт, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та легкозаймистих речовин і матеріалів. Пам’ятайте: наслідки від пожежі можуть бути трагічними для вас.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool