На Кіровоградщині вогнеборці загасили 2 пожежі у приватному секторі

Грудень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 550 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 2 займання у приватному житловому секторі.

Так, 20 грудня о 05:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Південна м. Помічна Добровеличківського району.

Там загорілось 12 м2 обрешітки та даху одноповерхової будівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. О 06:26 пожежу було локалізовано та о 07:00 – ліквідовано силами бійців 16-ї ДПРЧ м. Помічна.

О 09:58 стало відомо про займання 30 м2 одноповерхового приватного житлового будинку, який тривалий час не експлуатується, по вул. Мазуренка смт Устинівка, яке було об 11:15 локалізовано та о 12:10 – ліквідовано рятувальниками 22-ї ДПРЧ смт Устинівка.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool