На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку

Вересень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1677 | Коментарі: 0

22 вересня о 21:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку с. Верблюжка Новгородківського району.

За вказаною адресою негайно виїхало чергове відділення 27-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також до ліквідації пожежі залучалась команда місцевої пожежної охорони села. Рятувальники оперативно ліквідували займання. Проте вогнь все ж встиг завдати господарю значної матеріальної шкоди: знищено 60 м2 покрівлі, пошкоджено перекриття, вікна, двері, домашні речі, меблі. Над встановленням причини пожежі наразі працюють фахівці.

Шановні громадяни! Суха та тепла погода сприяє збільшенню кількості пожеж, у тому числі і в житловому секторі. Закликаємо суворо дотримуватись правил пожежної безпеки: не кидати недопалків, сірників, не палити сміття, бур’ян, сухе листя у безпосередній близькості до дерев’яних парканів, сінників, житлових та господарчих будівель, не залишати після виходу з дому на тривлий час ввімкненими побутові електроприлади, навіть у режимі очікування. А також потурбуватись про справність пічного опалення, електромереж та газових приладів, перевірити тягу, адже невдовзі розпочнеться опалювальний сезон.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool