На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 5 пожеж в житловому секторі

Серпень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

Протягом доби 23 серпня рятувальники Кіровоградщини п’ять разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

О 11:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Митрофанівка Новгородківського району.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горить 40 м2 перекриття господарчої будівлі. До гасіння пожежі було залучено 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Вершино-Кам’янка Новгородківського району.

 О 15:09 надійшло повідомлення про пожежу за адресою: вул. Центральна с. Бережинка Кіровоградського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 15:28 пожежу було локалізовано та о 16:10 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучалось 10 чоловіків особового складу, 2 одиниці техніки 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький. Наступний виклик надійшов до Служби порятунку «101» о 22:08. До місця події було направлено 22 чоловіків особового складу та 5 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. По прибуттю було встановлено, що на території приватного домоволодіння на вул. Зінченка м. Кропивницький горить 30 м2 покрівлі і перекриття одноповерхового житлового будинку та 10 м2 домашніх речей. О 22:40 пожежу було локалізовано та о 22:58 – ліквідовано.

О 22:45 знову надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лермонтова у м. Кропивницький. Як стало відомо, у одноповерховому житловому будинку зайнялось 3 м2 домашніх речей. Пожежу було ліквідовано о 23:32 бійцями 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький у складі 12 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки.

Вже 24 серпня о 01:00 сталася пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. П. Сніцаря в обласному центрі. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону міста о 02:10 загасили пожежу та запобігли поширенню вогню на житловий будинок.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool