На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 4 пожежі

Червень 09, 2020 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

 8 червня о 18:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку по вул. Шкільна с. Любомирівка Олександрійського району.

На місці події було виявлено, що горить 9 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія о 19:32 локалізували та о 19:52 –ліквідували займання.

Вже 9 червня о 00:09 бійці 32-ї ДПРЧ смт Петрове залучались на ліквідацію займання 10 м2 побутового сміття на тракторному причепі по вул. Літвінова у районному центрі, яку о 00:43 було ліквідовано.

Крім того, рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія загасили пожежу 100 м2 сміття на відкритій території по Звенигородському шосе, а бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали займання 80 м2 сміття на відкритій території по вул. Байкальській в обласному центрі.

 8 червня о 18:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного будинку по вул. Шкільна с. Любомирівка Олександрійського району.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool