На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 13 пожеж на відкритих територіях

Серпень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 665 | Коментарі: 0

Минулої доби на території Кіровоградської області виникло 13 пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях. 

Так, рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія п’ять разів залучались на гасіння пожеж (вул. Франка райцентру - 300 м2 сухої трави, с. Березівка - 500 м2 сухої трави, вул. Чонгарська райцентру - 200 м2 сухої трави, с. Григорівка - 800 м2 сухої трави та біля с. Червона Кам’янка - 200 м2 сухої трави).

Також чотири рази виїжджали на гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (вул. Салтикова-Щедріна - 3 м2 сміття, вул. Львівська - 6 м2 сміття, вул. Курганна - 10 м2 сміття та вул. Балтійська обласного центру - 300 м2 сміття та сухої трави). Крім цього, рятувальники 27-ї ДПРЧ смт Новгородка загасили пожежу 100 м2 сухої трави на вул. Криничній районного центру. Бійці 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ та місцевої пожежної команди с. Покотилове загасили пожежу 850 м2 сухої трави поблизу с. Тернівка. Аналогічний випадок стався у с. Мошорине Знам’янського району. Там рятувальники 18-ї ДПРЧ та місцевої пожежної команди с. Мошорине подолали пожежу 1 га сухої трави на відкритій території. Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ ліквідували пожежу 100 м2 сухої трави на вул. Заводській, що в районному центрі.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що у вітряну суху погоду досить найменшої іскри, щоб розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!



У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool