На Кіровоградщині вогнеборці 5 разів залучались на гасіння пожеж сухої трави

Вересень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Впродовж 15 вересня на Кіровоградщині виникло 5 пожеж сухої трави, до гасіння яких залучались пожежно-рятувальні підрозділи Гайворонського, Олександрійського, Новоархангельського районів та м. Кропивницький.

Так, рятувальниками ліквідовано займання сухої трави на ділянці 2 м² по вул. Великого Кобзаря у м. Гайворон. Олександрійські вогнеборці загасили пожежу сухої трави площею 2 га на відкритій території села Марто-Іванівка.

Пожежу 50 м2 сухої трави біля с. Надлак загасили рятувальники Новоархангельского району спільно з Надлацькою місцевою пожежною командою. Пожежу 800 м2 сухої трави на відкритій території на просп. Промисловому в обласному центрі та 80 м2 на території даного кооперативу «Авіатор» Соколівської сільської ради у Кіровоградському районі загасили рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Шановні громадяни! На території Кіровоградщини продовжує утримуватись суха, подекуди спекотна погода. Тому Служба порятунку закликає усіх свідомих громадян берегти навколишнє природне середовище та не допускати пожеж у екосистемах.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool