На Кіровоградщині визначено обласних стипендіатів

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання комісії з питань призначення обласної стипендії студентам вищих навчальних закладів області.

За підсумками першого семестру навчального року та відповідно до рейтингових показників члени комісії прийняли рішення призначити 7 стипендій (по 400 гривень кожна) для студентів університетів, інститутів та академії.

Серед цьогорічних стипендіатів: Павло Пташко та Юлія Агура (Кіровоградський національний технічний університет), Катерина Колєва, Євгенія Аркушина та Анастасія Полтавчук (Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка), Ігор Келлєр (Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету) та Марія Михалкович (приватний вищий навчальний заклад «Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету»).

Ще 7 стипендій (по 300 гривень) призначено студентам коледжів та технікумів. Серед стипендіатів: Анастасія Гуслиста (Гайворонський політехнічний коледж), Ольга Шевченко (Кіровоградський машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету), Ростислав Грязнов (Кіровоградський медичний коледж імені Є.Й.Мухіна), Анна Чорноусова (Кіровоградський комерційний технікум), Анатолія Проторенко та Микита Воробйов (Кіровоградське музичне училище), Ілона Петравчук (Державний вищий навчальний заклад «Кіровоградський будівельний коледж») та Олена Митроненко (Коледж при Кіровоградському інституті ПрАТ «ВНЗ «Міжрегіональна академія управління персоналом»).

З тим, аби обласна стипендія не втрачала свою основну функцію престижності та заохочення до навчання і громадської роботи, членами комісії підготовлено зміни до обласної стипендії. Планується започаткувати нові номінації, розширено список можливих стипендіатів, а саме, додано учнів ПТНЗ. Також демократизовано порядок подання, зокрема, студент сам подаватиме документи до комісії.

Також члени комісії підтримали пропозицію щодо встановлення обласної премії для обдарованих студентів. Відповідно, щорічна разова виплата за найвищі досягнення у навчанні становитиме: за перше рейтингове місце – 6400 грн., друге місце – 4800 грн., за третє місце – 3200 грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool