На Кіровоградщині виявлено понад тисячу неоформлених працівників

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Під час проведених у поточному році перевірок з питань легалізації заробітної плати фахівцями органів доходів і зборів області виявлено 1086 неоформлених найманих працівників.

Крім цього, міндоходівці Кіровоградщини на виконання доручень Президента та Уряду України спільно з місцевими органами влади проводять активну роботу щодо погашення заборгованості із заробітної плати та, як наслідок, надходження податку з доходів до бюджету.
Так, в результаті проведених з райдержадміністраціями засідань робочих груп, на які запрошувалися керівники підприємств-боржників, до бюджету надійшло 1,3 млн.грн. податку, погашено заборгованість з виплат найманим працівникам у сумі 16,8 млн.грн.
Завдяки самостійно вжитим органами доходів і зборів області заходам, до місцевих бюджетів області перераховано понад півмільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та погашено борги перед працівниками на суму 3,6 млн.грн.
З метою підвищення рівня соціальної відповідальності бізнесу перед громадянами та державою, органами Міндоходів Кіровоградщини продовжують реалізовувати принцип мінімального спілкування із сумлінними платниками податків та ретельного моніторингу діяльності так званих, „ризикових” платників. „Ми займаємо безкомпромісну позицію щодо протидії „сірим” зарплатам та легалізації ринку праці. Адже саме ці явища позбавляють сучасних „трудових нелегалів” будь-яких соціальних гарантій, що призводить до гальмування соціально-економічного розвитку регіону” - акцентує увагу заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool