На Кіровоградщині виявили факт незаконної порубки лісу

Листопад 04, 2016 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

Поблизу одного з сіл Добровеличківського району поліцейські застали у лісосмузі двох осіб, які без жодних дозвільних документів пиляли дуби та вантажили деревину до транспортного засобу.

3 листопада правоохоронці отримали повідомлення про можливе скоєння злочину поблизу населеного пункту.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група для перевірки інформації, яка знайшла підтвердження. Біля дубової лісосмуги, що прилягає до сільськогосподарських земель, поліцейські виявили автомобіль «ГАЗ» без номерного знака, з платформою, на якій було встановлено кран-маніпулятор. На причепі лежали свіжо спиляні 13 частин стовбурів дерев породи дуб, у середньому по 3 метри довжиною.

Присутні на місці громадяни, якими виявилися жителі району, 26 та 29 років, не надали жодних документів, які підтверджували дозвіл на виконання даних робіт.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 «Незаконна порубка лісу» Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років із конфіскацією незаконно добутого.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool