На Кіровоградщині випекли великодні паски, які передадуть захисникам України

Квітень 22, 2022 | Новини | Переглядів: 1400 | Коментарі: 0

Протягом двох днів жительки села Верблюжка Новгородківської громади випекли декілька сотень великодніх пасок, які передадуть захисникам України, які зараз на передовій боронять нашу країну від окупантів.

Як розповіла місцева волонтерка Дар’я Онищук, жителі громади з перших днів війни долучились до приготування різних смаколиків для військових. Наразі у Верблюжці налагоджене виробництво тушкованки, яку волонтери з Новгородківської ТГ регулярно доставляють нашим захисникам на передову. Також місцеві господині випікають пиріжки та коржики.

До Великодня ж вирішили приготувати паски для військових, щоб навіть на передовій вони могли отримати символ такого важливого хритиянського свята. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool