На Кіровоградщині винного у смертельній ДТП водія засудили до 10 років в'язниці

Листопад 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

Прокуратура відстояла в апеляції вирок водію за смертельну ДТП - 10 років в’язниці

В аварії, що сталася у жовтні минулого року у м. Бобринець, загинув 18-річний студент коледжу.

За принципової позиції Кіровоградської обласної прокуратури апеляційний суд залишив без змін вирок 24-річному місцевому мешканцю за порушення правил безпеки дорожнього руху у стані сп’яніння, що спричинили загибель людини (ч.3 ст.286-1 КК України).

Прокурор відстояв справедливе покарання винуватцю смертельної аварії – 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 10 років.

У суді доведено, що нетверезий засуджений рухався в межах населеного пункту на «Audi A7» з перевищенням швидкості та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Від удару останній відкинуло більш ніж на сто метрів від місця зіткнення. Водій ВАЗу – 18-річний студент аграрного коледжу, загинув на місці аварії, а пасажир «Audi A7» отримав тілесні ушкодження.

Стороні захисту відмовлено в задоволенні їх апеляційної скарги.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool