На Кіровоградщині виникло 6 пожеж, травмованих та загиблих немає

Лютий 19, 2020 | Новини | Переглядів: 4084 | Коментарі: 0

18 лютого тричі довелось гасити пожежі бійцям 2-го ДПРЗ м. Олександрія: о 12:42 виникла пожежа у квартирі на 4 поверсі 5-поверхового житлового будинку.

На момент прибуття рятувальників горіло 6 м2 ліжка та домашніх речей. Протягом 10 хвилин вогнеборці повністю ліквідували займання. Двічі бійці 2-го ДПРЗ гасили пожежі рослинності на відкритих територіях м. Олександрія: о 18:39 було приборкано пожежу 50 м2 сухої трави та чагарників на Новопразькому шосе та через годину довелось гасити займання 300 м2 сухої трави по вул. Трапезонська.

Двічі в с. Несваткове Олександрівського району виникали займання приватних будинків: о 16:08 надійшло повідомлення про пожежу 3 м2 перекриття будинку по пров. Об’їзний, яку було приборкано о 17:30, та о 20:16 загорілась груба в будинку по вул. Новоселиця, яку загасили о 21:00. Обидві пожежі ліквідували рятувальники 29-ї ДПРЧ спільно з місцевою добровільною пожежною дружиною «ЛВУМГ».

19 лютого опівночі виникла пожежа 2 т соломи в сіннику на території приватного домоволодіння по вул. Пушкіна смт Новгородка. Рятувальники 27-ї ДПРЧ о 01:09 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool