На Кіровоградщині виникло 5 пожеж різного характеру

Березень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 займань різного характеру.

Так, двічі вогнеборці залучались на ліквідацію пожеж сухої рослинності на відкритих територія, а саме: бійці 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка (с. Тернова Балка – 90 м2 сухої трави) та 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (вул. Завадівська – 10 м2 сухої трави)

Крім того, 17 березня о 13:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Садова в обласному центрі. Після прибуття на місце події стало відомо, що горить 20 м2 дерев’яного оздоблення стін та стелі лазні, прибудованої до двоповерхового приватного житлового будинку. О 14:22 пожежу було локалізовано та о 15:12 – ліквідовано. До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

Вже 18 березня о 02:28 виникло займання 10 м2 сміття у підвальному приміщенні 9-поверхового житлового будинку на бульварі Студентський м. Кропивницький, яку ліквідували о 03:16 бійці 1-го ДПРЗ.

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 займань різного характеру.

О 02:45 стало відомо про займання 4 м2 речей домашнього вжитку та меблів у кімнаті приватного житлового будинку по вул. Шевченка с. Шамраєве Благовіщенського району. О 02:58 вогнеборці 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське локалізували та о 03:25 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool