На Кіровоградщині вимагають поновити права 177 дітей на позашкільну освіту

Квітень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Прокуратура Устинівського району у суді вимагає повернути до комунальної власності приміщення районного будинку дитячої та юнацької творчості.

Вказане приміщення було незаконно передано в оренду приватній структурі для використання у господарських цілях, що фактично обмежує права 177 дітей, які відвідують ДЮЦ, на належну організацію позашкільного виховання.
Так, відповідно до законодавства, будинок дитячої та юнацької творчості є об’єктом освіти і науки, що фінансуються з бюджету та не може використовуватись інакше як для задоволення потреб дітей в позашкільній освіті.
Наразі, позов прокуратури про розірвання договору оренди та повернення приміщення ДЮЦу до комунальної власності перебуває на розгляді господарського суду Кіровоградської області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool