На Кіровоградщині вилучили з незаконного обігу підакцизної продукції на понад 270 тисяч гривень

Квітень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 1421 | Коментарі: 0

У період з 01 січня по 20 квітня підрозділами превенції поліції області проведено 2840 рейдів з відпрацювання ринків, магазинів, торгових павільйонів, кіосків та прилеглих до них територій.

За фактами виявлених правопорушень складено більше 100 адміністративних протоколів, із яких 75 – за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними напоями та тютюновими виробами (ст. 156 КУпАП), 21 – за порушення порядку провадження господарської діяльності (ст. 164 КУпАП) та 5 – за зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів без акцизних марок (ст. 164-5 КУпАП).

У результаті вжитих заходів з незаконного обігу вилучено понад 3790 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 164 тисячі гривень та 1479 літрів алкогольної продукції орієнтовною вартістю 107 тисяч гривень.

Так, минулого тижня під час відпрацювання одного з ринків в обласному центрі виявлено та вилучено більше 2 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору, загальна вартість яких складає понад 85,3 тисяч гривень.
Також у м. Знам’янці в місцевому магазині виявлено факт продажу тютюнових виробів без марок акцизного збору та вилучено близько 70 пачок цигарок.

Робота у цьому напрямку продовжується. Нагадаємо, що відпрацювання з протидії незаконному обігу підакцизних товарів триває на території області з листопада минулого року.

Джерело: управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool