На Кіровоградщині викрито трьох неповнолітніх крадіїв

Серпень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Злодії попалися «на гарячому», коли саме намагалися поцупити зі складського приміщення місцевого підприємства запчастини до сільгосптехніки.

Як з’ясувалося, навідувалися вони до складу вже не один раз. За вчинене найстаршому з хлопців загрожує кримінальна відповідальність у вигляді кількох років позбавлення волі. За необдумані вчинки двох інших підлітків доведеться відповідати їх батькам.
До Знам’янського міського відділу міліції звернулися працівники підприємства, розташованого в одному з сіл, та повідомили про крадіжку.
Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє місцевих жителів, віком від 11 до 15 років. Хлопці проникли на територію складського приміщення, аби поцупити кілька запчастин до техніки та здати на металобрухт. Спроба юних злодіїв виявилася невдалою – їх помітили робітники.
У ході проведення слідчих дій працівники міліції встановили ще кілька епізодів даного кримінального правопорушення, раніше вчиненого підлітками.
– За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий. – Слідство триває.
Крім того, вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх, які не досягли віку кримінальної відповідальності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool