На Кіровоградщині викрили зловмисника

Березень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

У ході патрулювання села Богданівки Знам’янського району працівники міліції спільно з членами громадського формування «Щит» викрили чоловіка у вчиненні крадіжки. Як з’ясувалося, злодій також причетний до 4 подібних злочинів.

Представники громадського формування з початку року надають допомогу правоохоронцям в охороні правопорядку в населеному пункті.
17 березня під час спільного патрулювання нарядом було отримано інформацію про крадіжку виробів з металу з господарського приміщення 50-річного місцевого жителя.
Спільно з членами громадського формування працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний раніше судимий односельчанин потерпілого.
Викрадені вироби з металу правоохоронці вилучили та повернули власнику.
У результаті проведення подальших слідчих дій було встановлено причетність чоловіка до чотирьох крадіжок майна місцевих мешканців.
- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), – розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool