На Кіровоградщині викрили злодія та повернули потерпілій викрадене майно

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

До поліцейських із заявою про злочин звернулася мешканка Устинівського району. Того ж дня оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки житель іншого населеного пункту.

41-річна потерпіла розповіла, що невідома особа, пошкодивши замок, проникла до її нежилого будинку, звідки з однієї з кімнат викрала телевізійний тюнер із пультом дистанційного керування, завдавши збитків на загальну суму близько 500 гривень.

Співробітники кримінальної поліції провели відпрацювання кола осіб, що могли бути причетними до скоєння злочину. У результаті вийшли на слід 23-річного чоловіка, який нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

«Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Незважаючи на юний вік, громадянин вже має близько 10 судимостей за схожі злочини», – повідомив начальник Устинівського відділення поліції Євген Котєльніков.
У даний час викрадені речі повернуто потерпілій.

За вчинене зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Устинівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool