На Кіровоградщині викрили серійного злодія

Травень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

50-річний мешканець одного з населених пунктів Знам’янського району викрадав майно з домоволодінь односельців. На рахунку зловмисника 4 факти крадіжок. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського міськвідділу міліції звернулися кілька жителів району. Громадяни повідомили про викрадення виробів з металу, садового інвентарю, велосипеда.
- У результаті проведення відпрацювання території населеного пункту правоохоронці встановили причетність до крадіжок 50-річного раніше судимого місцевого жителя, – розповів начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.
За місцем мешкання зловмисника працівники міліції вилучили викрадене майно та повернули його власникам.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool