На Кіровоградщині викрили «любительку» чужого майна

Листопад 16, 2017 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

Протягом одного дня 18-річна дівчина два рази намагалася скоїти крадіжки з домоволодінь, але її спіткала невдача. Нині поліцейські встановлюють усі обставини подій.

В одному з випадків особа проникла до будинку жительки селища Новгородка, розбивши скло у вікні, прихопила з собою мобільний телефон і срібну прикрасу. Але додому раптово повернулася господарка та застала злодійку в одній із кімнат.

На цьому дівчина не зупинилася і буквально через пару годин знову спробувала скоїти крадіжку. Вже на іншій вулиці зайшла на територію чужого домоволодіння, де знаходилося два помешкання, пошкодила замок в одному з них, де господарка була відсутня. Тим часом родичка потерпілої помітила у вікнах світло і вирішила перевірити, у чому справа.
Підійшовши до будівлі, жінка побачила відчинені двері, а в середині виявила сторонню особу, яка нишпорила у пошуках цінного майна. Як з’ясувалося, дівчина встигла забрати чужий телефон і вже знайшла планшет, який теж планувала присвоїти.

Поліцейські, що прибули на місце події за викликом, вилучили у злодійки викрадене майно.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції з’ясовують, за яких причин дівчина двічі вдалася до порушення закону, що загрожує їй кримінальною відповідальністю. Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool