На Кіровоградщині викрили чоловіка, який підозрюється у крадіжці металу

Лютий 24, 2016 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Ним виявився житель Олександрівського району. Викрадене майно, яке злодій встиг продати, правоохоронці вилучили та повернули власниці.

До відділення поліції повідомлення про подію надійшло від 55-річної жительки району. Жінка розповіла, що з території її дачного будинку викрадено металеві листи, якими було оббито приміщення господарської будівлі. Сума завданих збитків склала понад 400 гривень.

«У результаті проведення відпрацювання території району правоохоронці встановили причетність до злочину 28-річного жителя одного з населених пунктів. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєні кримінального правопорушення», – повідомив начальник Олександрівського відділення поліції Сергій Козяр.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», триває. Злодію загрожує покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool