На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки (ФОТО)

Жовтень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 640 | Коментарі: 0

Мережа осередків безпеки у навчальному просторі на Кіровоградщині розширює свої кордони.

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки

На Кіровоградщині відкрили ще два класи безпеки


Нині класи безпеки створені в усіх районах області та майже кожна громада може пишатися кількома безпековими лабораторіями найновішого зразка.

На початок жовтня їх кількість становила вже 73, а нині додалися ще два.

Вже цього навчального року вперше відчинилися двері класу безпеки у Цукрозаводському ліцеї Приютівської селищної ради Олександрійського району.

Відбулося відкриття класу безпеки у Добровеличківському ліцеї “Інтелект” у Новоукраїнському районі.

Для кожної громади це важлива подія, і запрошувати на урочистості рятувальників стало вже доброю традицією. А відтак, і почесне право проведення першого уроку в новоствореному класі також віддають фахівцям у галузі безпеки.

Під час занять працівники Служби порятунку розкривають найактуальніші питання безпекового спектру, серед яких, у першу чергу, слід назвати правила пожежної безпеки у побуті та у навколишньому середовищі, звісно ж, мінну безпеку, а ще порядок дій за сигналом повітряної тривоги, укриття населення у фонді захисних споруд, надання домедичної та першої психологічної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях тощо.

Щоразу надзвичайники наголошують, що нехтування встановленими нормами безпеки може дуже дорого коштувати. Адже при необережному поводженні з вогнем за мить можна позбутися усього майна та навіть найціннішого — життя. А ще — роздають учасникам заходів листівки застереженого змісту, аби вони стали нагадуванням для підростаючого покоління про необхідність дотримання чіткого алгоритму дій у надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool