На Кіровоградщині відбулося відпрацювання селищ Петрове та міста Новоукраїнка

Лютий 24, 2020 | Новини | Переглядів: 3437 | Коментарі: 0

Попередження випадків пожеж та загибелі на них людей – одне з пріоритетних завдань Служби порятунку області. Тому впродовж усього року не припиняється роз’яснювальна робота з населенням, що проводять рятувальники у кожном районі Кіровоградської області.

24 лютого працівники районного підрозділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання у житловому секторі селищ Петрове та міста Новоукраїнка.

Спілкуючись з мешканцями районів, рятувальники наголосили, що у період опалювального сезону зростає ризик виникнення пожеж, найпоширенішіми причинами яких є людська недбалість, неуважність та нехтування найпростішими правилами пожежної безпеки. Тому, бажаючи обігріти домівку чи приготувати їжу, необхідно постійно дбати про безпеку.

Відповідно, слідкувати за справністю пічного опалення, адже через тріщини у печах та димарях іскри можуть потрапити на домашні речі, меблі та перекриття будинку. Розпалені печі забороняється залишати без нагляду. Крім цього, рятувальники нагадали, що небезпечно залишати ввімкненими на ніч електричні обігрівачі та тепловентилятори, оскільки через це може виникнути коротке замкнення у мережі. Працівники Служби порятунку нагадали і ще один дуже важливий момент – дорослі повинні дбати про безпеку своїх дітей та ні в якому разі не залишати їх без нагляду. Дітям старшого віку необхідно постійно нагадувати, що обережність у повсякденному житті – запорука збереженого життя і здоров’я.

Попередження випадків пожеж та загибелі на них людей – одне з пріоритетних завдань Служби порятунку області. Тому впродовж усього року не припиняється роз’яснювальна робота з населенням, що проводять рятувальники у кожном районі Кіровоградської області.

Проте і для дорослих, і для малих беззаперечним лишається той факт, що свідоме ставлення до власної безпеки життєво важливе. Також для наочності рятувальники залишили мешканцям районного центру застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool