На Кіровоградщині відбулися рейдові перевірки лісових масивах

Травень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Улюбленим видом відпочинку громадян навесні є відпочинок на природі. По перше, це корисно для здоров’я, по друге, для психологічного розвантаження особистості, по третє колективний відпочинок на свіжому повітрі сприяє поліпшенню психологічного мікроклімату будь якого колективу.

Та, яким би не був відпочинок на природі, користь від нього зменшується за умови недотримання правил пожежної безпеки, що в свою чергу може завдати шкоди і людині, і довкіллю. Причиною таких пожеж найчастіше стає непогашене багаття, необачно кинуті недопалки, сірники та купи легкозаймистого сміття, які залишаються після відпочивальників. Тож щоб запобігти вогняному лихові, рятувальники проводять роз’яснювальну роботу у лісових масивах.

Так, 21 травня працівники Світловодського, Добровеличківського та Олександрійського районних підрозділів Управління ДСНС в області спільно з лісівниками та представниками національної поліції провели рейдові перевірки дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісових масивах.

Під час перевірки учасники рейду звернули увагу на профілактичну роботу з громадянами. Усім, хто цього дня перебував у лісовому масиві, вручили застережні листівки, нагадали про правила пожежної безпеки у лісах та лісопаркових зонах, наголосили на бережливому та відповідальному ставленні до навколишнього середовища. Такі рейди проводитимуться впродовж усього сезону, адже вони дають змогу запобігти пожежам та навчити якомога більшу кількість людей свідомому ставленню до навколишнього середовища.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool