На Кіровоградщині відбулась передача пожежно-рятувальної техніки

Грудень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Успішне виконання завдань за призначенням рятувальників залежить від належного стану пожежно-рятувальної техніки та оснащення.

З метою підтримання у бойовій готовності пожежних автомобілів постійно проводиться робота по діагностиці, технічному обслуговуванню та ремонту наявної техніки у підпорядкованих підрозділах.

Так, протягом 2016 року силами ремонтно-допоміжної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Кіровоградській області здійснено капітальні ремонти пожежних автоцистерни «ЗІЛ-131» 31-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин смт Новоархангельська та м. Новоукраїнки, легкових автомобілів «ВАЗ-21043», «MAZDA-323», «ВАЗ-210994» транспортно-господарчої частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області.

Разом з тим від Державної служби з надзвичайних ситуацій України у 2016 році отримано 2 нові спеціальні автомобілі – пожежна автоцистерна на шасі «МАN» та оперативно-піротехнічний автомобіль «Mitsubishi L-200», що дало змогу частково оновити парк транспортних засобів 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

28 грудня після завершення капітальних ремонтних робіт до 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки передається пожежна автоцистерна «ЗІЛ-433362».

Успішне виконання завдань за призначенням рятувальників залежить від належного стану пожежно-рятувальної техніки та оснащення.

Управління ДСНС в області і надалі проводитиме роботу щодо відновлення наявної у підпорядкованих підрозділах пожежної та рятувальної техніки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool