На Кіровоградщині відбудуться командно-штабні навчання з територіальної оборони

Липень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Вони триватимуть із 4 по 8 липня під керівництвом командувача Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як зазначив на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, під час цих навчань відпрацьовуватимуться питання спроможності місцевих органів влади та органів військового управління до формування загону територіальної оборони та підготовки особового складу до виконання покладених завдань.

Крім того, буде перевірено роботу системи зв’язку всіх ланок, пунктів управління обласної та районних державних адміністрацій.
Посадовців, причетних до організації командно-штабних навчань, голова облдержадміністрації зобов’язав вжити всіх необхідних заходів, аби вони відбулися на належному рівні.

Також Сергій Кузьменко нагадав, що 29 червня в області стартувало навчання для військовозобов’язаних загону територіальної оборони Голованівського району, для участі в якому з’явилися 278 осіб. У ході проведення навчальних зборів відбудуться заняття з різних видів військової підготовки: інженерної, спеціальної, вогневої, тактичної. Керівниками занять та інструкторами призначені досвідчені військовослужбовці, у тому числі і з бойовим досвідом, набутим у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

– Оборона нашої держави, її захист є справою кожного громадянина, – зазначив Сергій Кузьменко. – Тому всі ми маємо усвідомлювати особливу важливість питань, пов’язаних з військовою підготовкою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool