На Кіровоградщині в умовах карантину садочки відвідують 6 тисяч дітей

Липень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Наразі в Кіровоградській області 222 дошкільних навчальних заклади відновили своє функціонування. Це рівно половина з загальної кількості дитсадків у регіоні.

Про це повідомив начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський сьогодні, 13 липня, під час зустрічі з журналістами.

«Зараз дошкільні навчальні заклади в області відвідує близько шести тисяч дітей. Це 20% від кількості дошкільнят, які ходили в садки до початку епідемії», – зазначив Володимир Таборанський.

Він пояснив, що наразі немає необхідності відновлювати повноцінну роботу всієї мережі дошкільних навчальних закладів, оскільки більшість батьків продовжують залишатися вдома з дітьми.

«До роботи повертаються ті заклади, де є вимога та попит батьків», – наголосив Володимир Таборанський.

Сьогодні в групах із дотриманням протиепідемічних вимог перебувають до 10 дітей. Заклади, які працюють під час карантину, забезпечені всіма необхідними дезінфікуючими та індивідуальними захисними засобами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool