На Кіровоградщині в районних центрах відбулися рейди (ФОТО)

Вересень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Щодня в Україні стаються пожежі, більшість з яких – у житловому секторі. Основною причиною вогневих випадків є нехтування правилами пожежної безпеки з боку громадян.

Серед чинників, які можуть стати причиною загорянь, найбільш поширеними є коротке замикання старої чи неправильно влаштованої електромережі, загоряння побутових електроприладів, які залишили без нагляду ввімкненими в розетку, куріння у ліжку напідпитку, пустощі дітей з легкозаймистими та вогненебезпечними предметами тощо.

Рятувальники постійно проводять серед громадян роз’яснювальну роботу та нагадують людям, яких правил потрібно дотримуватись у повсякденному житті, щоб запобігти пожежі в домі чи на власному обійсті.

Так, 25 вересня таку роботу було проведено рятувальниками Гайворонського, Новоархангельського та Олександрівського районів. Мешканці районних центрів та сільської місцевості почули від фахівців Служби порятунку статистику пожеж та правила пожежної безпеки у побуті, згадали, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, та отримали поради щодо правильної підготовки до опалювального сезону.

Наостанок на підкріплення своїх слів рятувальники роздавали громадянам застережні листівки із правилами поведінки в осінній період.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині в районних центрах відбулися рейди

На Кіровоградщині в районних центрах відбулися рейди
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool