На Кіровоградщині в Онуфріївській громаді з’явився «Активний парк»

Вересень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині в Онуфріївській ТГ відбулося відкриття «Активного парку» у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

До урочистостей долучилися голова Олександрійської РДА Ольга Корнієнко, заступник голови обласної ради Вадим Волканов та Онуфріївський селищний голова Віталій Береза.

Вони привітали учасників заходу та закликали мешканців громади до активних занять фізичною культурою та спортом.

Координатором «Активного парку» є Олексій Приліпко. Він розповів про всі можливості спортивних локацій, а юні учасники заходу охоче продемонстрували, як потрібно тренуватись на кожному спортивному елементі.

Наповнення активних парків передбачає обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку та бруси/турнік, а також варіативні (сходинки, координаційна лінія та вільний простір). Поруч розташовані навігаційні таблички з QR-кодами – відсканувавши їх за допомогою смартфону, можна перейти на спеціальний сайт і обрати для себе рівень складності вправ та ознайомитись з технікою їхнього виконання.

Проект «Активні парки – локації здорової України» реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Його головна ідея – щоб кожен мешканець країни, незалежно від території проживання, мав вільний доступ до можливості займатись спортом у будь-який час. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool